Menu Sluiten

Overzicht overaanmeldingen VO-scholen eerste ronde 2022

In onderstaand overzicht ziet u welke scholen voor voortgezet onderwijs er op 30 maart moeten loten*.

Loting
Op grond van de huidige aanmeldingen is geconstateerd dat een aantal scholen zal moeten loten. De loting vindt volgens planning plaats op 30 maart as. tussen 9.00 en 12.00 uur en wordt uitgevoerd door notaris van der Meer.
Voor ouders is de basisschool het eerste aanspreekpunt bij vragen. Alle basisscholen zullen zelf hun ouders en leerlingen informeren over de manier waarop zij op de dag van de loting contact met de uitgelote leerlingen zullen houden.

Communiceren plaatsingsbesluit eerste ronde
De middelbare scholen in Utrecht en Stichtse Vecht zullen op 30 maart vóór 16.00 uur het plaatsingsbesluit vastleggen in Onderwijs Transparant. De basisschool zal ouders informeren over de uitslag. Als ouders bij de aanmelding hebben aangegeven per e-mail geïnformeerd te willen worden over de plaatsing, dan ontvangen zij (ook) per e-mail een bericht.


Overzicht beschikbare plekken 2e ronde

U vindt hier een overzicht van de scholen in Utrecht en Stichtse Vecht die nog plekken beschikbaar hebben voor de tweede ronde. Op 30 maart om 17.00 uur zal op deze website een overzicht met beschikbare plaatsen worden gepubliceerd van scholen in de regio die nog plekken beschikbaar hebben in de tweede ronde.

*Scholen in Utrecht geven bij overaanmelding voorrang aan leerlingen die wonen in  de gemeente Utrecht.