Menu Sluiten

Uitkomst POVO 2e ronde

UTRECHT, 11 april 2019

Leerlingen die hebben deelgenomen aan de tweede ronde in de gemeente Utrecht of Stichtse Vecht worden vandaag allemaal geplaatst. Het plaatsingsbesluit wordt door de VO-school vandaag vastgelegd in Onderwijs Transparant. Ouders ontvangen daarna bericht per e-mail of via de basisschool.

Utrechtse leerlingen die in de eerste ronde waren uitgeloot, konden tot 10 april 15.00 uur hun nieuwe keuzes voor de tweede ronde doorgeven. Na het sluiten van de aanmelding is met besturen en schoolleiders bekeken of alle Utrechtse leerlingen in de tweede ronde geplaatst konden worden op de nieuwe school van keuze in de gemeente Utrecht of Stichtse Vecht. Wij zijn blij dat dat gelukt is!

Het was voor veel leerlingen en hun ouders een spannende tijd, vooral voor de leerlingen die te maken kregen met een loting. We wensen alle leerlingen die deze zomer de overstap gaan maken een goede tijd toe op hun nieuwe school!

De perswoordvoerder is voor vragen van de media te bereiken via bdonkers@nuovo.eu | 06-53997056. Scholen kunnen vragen aan de uitvoeringsorganisatie stellen per mail info@naarhetvo.nl of telefonisch via 088-0117440 tussen 12:00 uur en 17:00 uur.